Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο συμφωνία και εσωκομματικά

tags :
Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο συμφωνία και εσωκομματικά
Κρίσιμη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης η συνεδρίαση
Μια εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι σε εξέλιξη από τις 9 το πρωί.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθούν κυρίως η κατάσταση που διαμορφώνεται στο κόμμα και στην κυβέρνηση μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.
Κατά την προσέλευση του στη συνεδρίαση ο κ.Φίλης υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να γίνει αριστερή παρένθεση από υπαιτιότητα ανθρώπων της Αριστεράς, ο κ.Παπαδημούλης τόνισε ότι όλοι πρέπει να σταθούν δίπλα στον Τσίπρα παρά το γεγονός ότι η συμφωνία είναι δύσκολη και οδυνηρή ενώ η Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε πως αυτό που προέχει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει ενιαίος.
Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη θέση που θα τηρήσουν απέναντι στη συμφωνία πολλά στελέχη, βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, μια και κατά την ψηφοφορία του περασμένου Σαββάτου στη Βουλή υπήρξαν 32 διαρροές από την κυβερνητική και κομματική γραμμή.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Π. Λαφαζάνης υπογράμμισε πως θα ψηφίσει παρών και στις επόμενες ψηφοφορίες στη Βουλή για τα μέτρα και ότι παραμένει υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης μέχρι να του ζητηθεί η παραίτηση του.
Σημειώνεται πως την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα προβλέπει η συμφωνία πρόκειται να ενημερώσει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης