Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έκκληση Τσίπρα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Να διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος - Δεν υπήρχε εναλλακτική

Έκκληση Τσίπρα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Να διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος - Δεν υπήρχε εναλλακτική
Ο Αλ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι συναισθάνεται απολύτως τα ζητήματα, τις κριτικές, τις αιτιάσεις, τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες
Έκκληση να διατηρηθεί η ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την εισήγησή του, ο Αλ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι συναισθάνεται απολύτως τα ζητήματα, τις κριτικές, τις αιτιάσεις, τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες.
Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός περιέγραψε την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, τις διαπραγματευτικές προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση όλους αυτούς τους μήνες, καθώς επίσης και το πώς διαμορφώθηκαν τα διλήμματα.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε εν συνεχεία, ότι ο ίδιος από την πλευρά του εξάντλησε όλες τις διαπραγματευτικές δυνατότητες, εξέτασε όλες τις εναλλακτικές λύσεις και ζήτησε με ειλικρινή τρόπο από όσα μέλη της Κ.Ο. διαφωνούν, να του προτείνουν κάποια αξιόπιστη και πραγματική εναλλακτική που θεωρούν ότι ο ίδιος δεν σκέφτηκε ή δεν υλοποίησε μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης