Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πετράκος (ΣΥΡΙΖΑ): Στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά ζητάμε αλλαγή στρατηγικής – Δεν παραδίδουμε τις έδρες

Πετράκος (ΣΥΡΙΖΑ): Στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά ζητάμε αλλαγή στρατηγικής – Δεν παραδίδουμε τις έδρες
Ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος στις επόμενες εκλογές να βάλει στη λίστα όλους τους εκλεγμένους σήμερα βουλευτές τόνισε ο κ.Πετράκος
Την θέση ότι οι διαφωνούντες υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά ζητούν από αυτήν να αλλάξει τη στρατηγική της διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος, ο οποίος χθες καταψήφισε τη συμφωνία της κυβέρνησης.
«Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά ζητούμε αλλαγή στρατηγικής για να επανατοποθετηθεί συντεταγμένα απέναντι σε μία πολύ δύσκολη στιγμή.
Το πρόγραμμα δεν βγαίνει
.Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει ερήμην του κόμματος που τη στηρίζει» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega ο κ.Πετράκος.
Όπως είπε, είναι απόλυτο δικαίωμα και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, αν και έσπευσε να υπογραμμίσει «πως ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος στις επόμενες εκλογές να βάλει στη λίστα όλους τους εκλεγμένους, σήμερα, βουλευτές».
«Δεν παραδίδουμε τις έδρες μας» τόνισε ο κ.Πετράκος, επισημαίνοντας παράλληλα πως «η Γερμανία πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως οικονομικός δολοφόνος.
Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης