Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σκέψεις διαγραφής των διαφωνούντων βουλευτών - Ποιοι βουλευτές του «όχι» θα ψηφίσουν «ναι»

ΣΥΡΙΖΑ: Σκέψεις διαγραφής των διαφωνούντων βουλευτών - Ποιοι βουλευτές του «όχι» θα ψηφίσουν «ναι»
Στην ψηφοφορία της προηγούμενης Τετάρτης, συνολικά 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν το α’ πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων
Το ενδεχόμενο διαγραφής, όσων βουλευτών καταψηφίσουν τα προαπαιτούμενα μέτρα, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει ο Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας απόψε το βράδυ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», το Μαξίμου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τεθούν εκτός Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ απόψε το βράδυ, όσοι βουλευτές ψηφίσουν «όχι» στο πολυνομοσχέδιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να επισημοποιήσει την οριστική ρήξη με την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη οι οποίοι αναμένεται απόψε να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.
Σημειώνεται ότι στην ψηφοφορία της προηγούμενης Τετάρτης, συνολικά 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν το α’ πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις εκ των συνολικά 39 διαφωνούντων βουλευτών προσανατολίζονται να υπερψηφίσουν το β’ πακέτο μέτρων, απόψε το βράδυ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης