Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Κύριε Τσίπρα, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε - Δεν μπορείτε να κυβερνήσετε - Ζητά νέο συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Γεννηματά: Κύριε Τσίπρα, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε - Δεν μπορείτε να κυβερνήσετε - Ζητά νέο συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει - Καταστροφικά τα σενάρια εκλογών
Κύριε Τσίπρα... όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε, διεμήνυσε, από το βήμα της βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, βάλλοντας κατά των χειρισμών του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Κύριε Τσίπρα, συνέχισε η ίδια "Επιμένετε να πατάτε σε δύο βάρκες και μην λαμβάνετε θέση μεταξύ ευρώ και δραχμής".
Οι πολίτες δεν ήθελαν τα προσέξουν τα λάθη σας, γιατί απέρριπταν τα κόμματα που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια, εξήγησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να καταλογίσει στην κυβέρνηση πως μέσα σε πέντε μήνες κατέληξε σε μία τρομερή ήττα, που απειλεί τη χώρα.
Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει, προειδοποίησε η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ανήμπορη να κυβερνήσει την κυβέρνηση, απέρριψε ως καταστροφικά τα σενάρια εκλογών και ζήτησε να συγκληθεί νέο συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Πρέπει να συμφωνηθεί ένας οδικός χάρτης για τα βήματα εξόδου της χώρας από την κρίση, τόνισε η Φώφη Γεννηματά, για να επισημάνει πως για μια ακόμη φορά, το κομματικό συμφέρον υπερτερεί του εθνικού συμφέροντος.
Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την κυβέρνηση και παράλληλα αδειάζουν τη χώρα σε κάθε ψηφοφορία, κατήγγειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Σε άλλο σημείο της εισήγησής της, η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε ασαφές και αβέβαιο το πλαίσιο διαπραγμάτευσης για την τελική συμφωνία.
Ταυτόχρονα χαρακτήρισε ολέθριες τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην πραγματική οικονομία.
Συνεχίζοντας η Φώφη Γεννηματά ζήτησε να σταματήσει κάθε νομοθετική πρωτοβουλία που κινείται στη λογική των στρεβλώσεων και να επανεξεταστούν τα σημεία της συμφωνίας που έχουν βαρύτατες συνέπειες στην παραγωγική ανασυγκρότηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης