Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαπαβίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση εφαρμόζει το σχέδιο Schaeuble – Να προετοιμαστούμε για έξοδο από ευρώ, ΕΕ

Λαπαβίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση εφαρμόζει το σχέδιο Schaeuble – Να προετοιμαστούμε για έξοδο από ευρώ, ΕΕ
Δεν θέλω την πτώση της κυβέρνησης ούτε τη διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το σχέδιο του Schaeuble διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Λαπαβίτσας, ο οποίος καταψήφισε για δεύτερη φορά χθες τα προαπαιτούμενα μέτρα για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμούς.
«Αυτό που εφαρμόσαμε είναι το σχέδιο του Schaeuble.
Το αναφέρω για να μην υπάρχει η εικόνα ότι τον κερδίσαμε» τόνισε ο κ.Λαπαβίτσας, ο οποίος υπερασπίστηκε για ακόμα μια φορά το σχέδιο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρωζώνη.
Όπως είπε, «μόνο οι πρώτοι μήνες θα είναι δύσκολοι» σε περίπτωση που εφαρμοστεί το σχέδιο αυτό.
«Αρχικά θα υπάρξει μια περίοδος δυσκολίας.
Αν το αποφασίσουμε μια Κυριακή βράδυ ότι τη Δευτέρα φεύγουμε, θα υπάρξει χάος» είπε ο κ.Λαπαβίτσας, ο οποίος ερωτηθείς για το πόσοι θα αντέξουν αυτή τη δυσκολία, υποστήριξε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την προετοιμασία και για αυτό όπως είπε,  «χρειάζεται να γίνει με γνώση του κόσμου».
«Τα ΜΜΕ δεν έχουν επιτρέψει να γίνει μια σωστή συζήτηση για το θέμα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι όσοι διαφωνούν δεν θέλουν «ούτε να πέσει η κυβέρνηση, ούτε να διασπαστει ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Αυτό που ζητάμε είναι επιστροφή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, να αποσυρθεί αυτό που κάνουμε» είπε ο κ.Λαπαβίτσας, ο οποίος τάχθηκε κατά των εκλογών, καθώς όπως είπε, «θα προκαλούσαν ακόμα περισσότερα προβλήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης