Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρουσία του Πρωθυπουργού η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι αντιδράσεις της Αριστερής Πλατφόρμας

tags :
Παρουσία του Πρωθυπουργού η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι αντιδράσεις της Αριστερής Πλατφόρμας
Tο ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο πρωτοστατεί ο κ. Λαφαζάνης και η κ. Κωνσταντοπούλου, φαίνεται πως συνιστά ανοιχτή απειλή για τη συνοχή της κυβέρνησης
Παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει από τις 17:30 το απόγευμα, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Π.Γ. θα ληφθεί η απόφαση σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής έως το τέλος της εβδομάδας.
Παράλληλα, επί τάπητος αναμένεται να βρεθούν τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η συμφωνία του Ιουλίου και η δρομολόγηση της διαπραγμάτευσης για την επίτευξη συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Σημειώνεται ότι για απόψε το βράδυ, η Αριστερή Πλατφόρμα έχει προγραμματίσει την πραγματοποίηση εκδήλωσης, στην οποία θα εκφωνήσει ομιλία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο πρωτοστατεί ο κ. Λαφαζάνης και η κ. Κωνσταντοπούλου, φαίνεται πως συνιστά ανοιχτή απειλή για τη συνοχή της κυβέρνησης αλλά και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος πιθανώς να εξετάσει και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. 
Βέβαια όπως έχουν καταστήσει σαφές διάφορα κυβερνητικά στελέχη, προτεραιότητα για τον κ. Τσίπρα αυτή τη στιγμή, αποτελεί η επισφράγιση της συμφωνίας για το νέο τριετές πρόγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης