Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Tην Πέμπτη 30/7 στην Κεντρική Επιτροπή οι αποφάσεις για διαρκές συνέδριο

tags :
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Tην Πέμπτη 30/7 στην Κεντρική Επιτροπή οι αποφάσεις για διαρκές συνέδριο
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επίκεντρο του διαρκούς συνεδρίου αναμένεται να τεθεί ζήτημα αποδοχής ή όχι της συμφωνίας, γεγονός που αυξάνει τους κινδύνους για την επόμενη μέρα του κόμματος
Το ενδεχόμενο της άμεσης σύγκλησης - ει δυνατόν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1 και 2 Αυγούστου) - διαρκούς συνεδρίου εξετάζει σοβαρά η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Οι οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να αναμένονται την Πέμπτη 30 Ιουλίου, καθώς η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε να συγκληθεί μεθαύριο η Kεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου και θα αποφασιστούν οι συλλογικές διαδικασίες του κόμματος την επόμενη περίοδο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού - και προέδρου του κόμματος - Αλ. Τσίπρα βρίσκονται σε διαδικασία επανακαθορισμού της στάσης τους, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να παραιτηθούν της ιδέας για διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου, αλλά αντίθετα για τη σύγκληση διαρκούς συνεδρίου, ίσως και το Σαββατοκύριακο.
Να σημειωθεί πως σε περίπτωση διεξαγωγής διαρκούς συνεδρίου, αποκλείεται το ενδεχόμενο σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου για το κόμμα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επίκεντρο του διαρκούς συνεδρίου αναμένεται να τεθεί ζήτημα αποδοχής ή όχι της συμφωνίας, γεγονός που αυξάνει τους κινδύνους για την επόμενη μέρα του κόμματος, καθώς διατηρεί ανοιχτά όλα τα σενάρια, ήτοι της διάσπασης ή εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης