Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να καταργήσει, και όχι να ψηφίσει μνημόνια – Μνημόνιο και ΣΥΡΙΖΑ έννοιες ασύμβατες

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να καταργήσει, και όχι να ψηφίσει μνημόνια – Μνημόνιο και ΣΥΡΙΖΑ έννοιες ασύμβατες
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει από τους βουλευτές του που ψήφισαν «όχι» σε ένα νέο μνημόνιο τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία για να καταργήσει και όχι να ψηφίσει μνημόνια εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Λεουτσάκος, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει από όσους βουλευτές του ψήφισαν «όχι» στο νέο μνημόνιο.
«Μνημόνιο και ΣΥΡΙΖΑ είναι έννοιες ασύμβατες» τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεουτσάκος, υπογραμμίζοντας πως «δεν μπορεί το μνημόνιο να αποτελέσει ενοποιητική βάση για το ΣΥΡΙΖΑ».
«Η κυβέρνηση κακώς υπέγραψε και θα πρέπει σύντομα να πάρει αποστάσεις από αυτά που υπέγραψε» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για «μεγάλη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ» εκτός του προγραμματικού πλαισίου που είχε.
Όπως είπε, παρέμεινε συνεπής σε όσα έλεγε πριν και σε όσα υποστηρίζει τώρα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους βουλευτές του κόμματος του που άλλαξαν στάση, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο στην ελληνική Βουλή.
«Δεν στηρίζω μνημόνια.
Εγώ παρέμεινα συνεπής σε όσα λέω και παρόλα αυτά, δέχομαι κριτική και δεν δέχονται κριτική εκείνοι που δεν ήταν συνεπείς» τόνισε ο κ.Λεουτσάκος, ο οποίος απέφυγε να διευκρινίσει τι θα πράξει σε περίπτωση εκλογών και το αν θα είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ ή με άλλο κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης