Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Μνημόνια δεν υπηρετούμε – Κάποιοι έχουν βάλει το ΣΥΡΙΖΑ στην κατάψυξη

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Μνημόνια δεν υπηρετούμε – Κάποιοι έχουν βάλει το ΣΥΡΙΖΑ στην κατάψυξη
Ανοιχτό το τι θα πράξουν οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Την θέση ότι «εμείς μνημόνια δεν υπηρετούμε» διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, Στ. Λεουτσάκος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το τι θα πράξουν οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας κατά την συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
«Ο πρωθυπουργός της χώρας στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε πει ότι θα πρωτοτυπήσει και θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του» τόνισε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Λεουτσάκος.
«Αν τώρα έχει αποφασίσει ότι θα το εγκαταλείψει και ότι θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο, που σημαίνει καταστροφή της χώρας, υποταγή της χώρας, τότε έχει την τερατώδη πλειοψηφία στη Βουλή να το κάνει», είπε ο κ.Λεουτσάκος, αναφέροντας πως «θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλος τη λαϊκή κυριαρχία της χώρας».
«Κάποιοι έχουν βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατάψυξη και θέλουν να τον καταργήσουν, καθώς πλέον μεγάλες πολιτικές επιλογές συζητούνται είτε με τη μορφή διαρροής, είτε με δηλώσεις στελεχών.
Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συζητήσει ή σχεδιάσει καμία από αυτές τις επιλογές.
Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταργήσει και ακυρώσει το κόμμα.
Ο πρωθυπουργός είναι και πρόεδρος του κόμματος, τέτοιες πολιτικές πρωτοβουλίες έχουν ένα στόχο, που πρέπει να συζητηθεί πρώτα και κύρια στα όργανα του κόμματος», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης