Τελευταία Νέα
Πολιτική

Kauder (CDU/CSU): Εάν δεν ήμασταν σκληροί με την Ελλάδα δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης

Kauder (CDU/CSU): Εάν δεν ήμασταν σκληροί με την Ελλάδα δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης
Πετύχαμε έναν καλό συμβιβασμό με την Ελλάδα τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών
«Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ψηφίσουμε υπέρ του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας όπως άλλωστε μας ζήτησε ο κ.Schaeuble» υπογράμμισε ο Volker Kauder, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) κατά την ομιλία του στη Bundestag για το ελληνικό πρόγραμμα.
Όπως είπε, η αλληλεγγύη της Γερμανίας προς την Ελλάδα αποτυπώνει το είδος της αλληλεγγύης που χρειαζόμαστε στην Ευρώπη.
«Σε όλους εκείνους που λένε ότι υπήρξαμε σκληροί με την Ελλάδα, απαντάμε ότι αν δεν γινόταν με αυτόν τον τρόπο, τότε αυτό το τρίτο πακέτο διάσωσης δεν θα ήταν δυνατό» τόνισε ο Kauder.
«Πετύχαμε έναν καλό συμβιβασμό με την Ελλάδα.
Τώρα αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια ευρωπαϊκή λύση και για τη μεταναστευτική κρίση» είπε ο Kauder, επισημαίνοντας ότι έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η Γερμανία καταβάλλει τις μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.
«Η Γερμανία δεν είναι προσκολλημένη στη νομισματική ένωση.
Αναζητά μια κοινή λύση για την κρίση των προσφύγων» είπε ο Kauder, ο οποίος κάλεσε τους Γερμανούς βουλευτές να τηρήσουν μια ενιαία στάση απέναντι σε αυτήν την κρίση.
«Όπως η Γερμανία υπήρξε ανοιχτή στις διαπραγματεύσεις και στο συμβιβασμό με την Ελλάδα, έτσι και η Ευρώπη πρέπει να κάνει το ίδιο στο μεταναστευτικό» υπογράμμισε ο Kauder.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης