Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Τρελό... που πάμε σε εκλογές - Πολιτική αγυρτεία από τον Τσίπρα - Η ΝΔ θα λάβει τη διερευνητική εντολή

tags :
Μεϊμαράκης: Τρελό... που πάμε σε εκλογές - Πολιτική αγυρτεία από τον Τσίπρα - Η ΝΔ θα λάβει τη διερευνητική εντολή
«Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει πανάκριβα τις εκλογές, πιθανώς και με ένα νέο μνημόνιο»
Τη διαβεβαίωση ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αιφνιδιάστηκε από την προκήρυξη πρόωρων εκλογών έδωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.
Όπως εξήγησε, περισσότερο μπερδεύτηκε το κυβερνητικό συμβούλιο, παρά η ΝΔ, η οποία είναι πανέτοιμη για την εκλογική νίκη.
«Ουδέποτε πίστεψα τον Τσίπρα» συνέχισε, τονίζοντας ότι ο απερχόμενος Πρωθυπουργός αν και είναι συμπαθητικός, είναι… ψευτράκος.
«Κανείς δεν κατάλαβε γιατί παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός» πρόσθεσε, καθιστώντας σαφές ότι ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, τους συντρόφους του και τους Ευρωπαίους.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «η ΝΔ θα εξαντλήσει όλα τα όρια των διερευνητικών εκλογών.
«Πρέπει να δούμε εάν δοθεί λύση από την παρούσα Βουλή αλλά και κυρίως, τι θα γίνει μετά τις εκλογές» εξήγησε.
«Ο Τσίπρας δραπετεύει, το φάντασμα Λαφαζάνη πλανάται μέσα του» κατήγγειλε εν συνεχεία, διαβεβαιώνοντας ότι η ΝΔ κινείται πάντα με το συμφέρον της χώρας, πάντα λέει την αλήθεια ακόμη και εάν το πλήρωσε.
«Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει πανάκριβα τις εκλογές, πιθανώς και με ένα νέο μνημόνιο» υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης.
Στις εκλογές, συνέχισε, θα φανεί η έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα.
Όπως πρόσθεσε, το ζήτημα δεν είναι μόνο η οικονομία και το Μνημόνιο.
«Η κυβέρνηση τα έχει διαλύσει όλα, σε παιδεία, υγεία, ιδιωτικοποιήσεις» ανέφερε εν συνεχεία. Καθιστώντας σαφές ότι «δεν μπορούμε να ξεφύγουμε πολύ από όσα έχουν συμφωνηθεί»
Δεν πιστεύω ότι κάποιος που ψήφισε τον Ιανουάριο τη ΝΔ θα ψηφίσει άλλο κόμμα, σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε παράλληλα.
Σχετικά με τον Π. Λαφαζάνη, διευκρίνισε ότι διαθέτει μεγαλύτερο ηθικό πλεονέκτημα από τον κ. Τσίπρας, στον οποίο καταλόγισε «πολιτική αγυρτεία».
Ερωτηθείς για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει προεκλογικά η ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης παραδέχθηκε πως «με τις διαδικασίες εξπρές δεν προλαβαίνουμε να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα δίναμε στην ΔΕΘ».
Ωστόσο, στις εκλογές η ΝΔ κατεβαίνει με όπλο της «τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα. Ζητάμε από τους πολίτες να πούνε όχι στην αστάθεια, στην ακυβερνησία, στην ασυνέπεια, στην απειρία, στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα που μας έχει οδηγήσει στα γνωστά αποτελέσματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης