Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους» το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

tags :
«Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους» το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές
Ο Α. Τσίπρας κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην ασχολούνται με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών....
Ολοκληρώθηκε η 3ωρη σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με του στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου για τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν 27 ή 20 Σεπτεμβρίου.
Όπως κατέληξαν το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα είναι το «προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους» ενώ τα θέματα που απασχόλησαν τη σύσκεψη ήταν και η στάση που θα κρατήσει το κόμμα στους βουλευτές  που ψήφισαν παρών στα μνημονιακά μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση από τη Βουλή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους ψήφισαν παρών θα κρίνει κατά περίπτωση ενώ θα ζητήσει από αυτούς τους βουλευτές να δεσμευτούν σε βασικά ζητήματα που αφορούν το μνημόνιο ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στα ψηφοδέλτια επικρατείας.
Ο Α. Τσίπρας κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «μην ασχολούνται με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών, καθώς αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο κόσμος καταλαβαίνει».
«Εμείς τώρα στη μάχη μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και καταθέτουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία» έσπευσε να διευκρινίσει ο Πρωθυπουργός.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «το δικό μας πρόγραμμα είναι το μόνο που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση».
Αυτό είναι το δικό μας καθήκον, κατέληξε.
Σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτή δεν είναι άλλη από την αδιαφορία ενώ θα υπάρχει απάντηση σε κάθε κατηγορία από την πλευρά της προέδρου της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης