Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Στόχος μας να είμαστε ο τρίτος εναλλακτικός πόλος – Συνεχείς οι τούμπες του Τσίπρα

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Στόχος μας να είμαστε ο τρίτος εναλλακτικός πόλος – Συνεχείς οι τούμπες του Τσίπρα
Ο πρωθυπουργός πέταξε λευκή πετσέτα, υπέγραψε άνευ όρων τη δανειακή σύμβαση είπε η κα. Γεννηματά
Την άποψη πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αποτελέσει «τον τρίτο εναλλακτικό πόλο» που να μπορεί να εξασφαλίσει μια βιώσιμη λύση την επόμενη ημέρα εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πώς θα κυβερνηθεί η χώρα με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια» τόνισε μιλώντας στο Mega η κα. Γεννηματά, η οποία χαρακτήρισε αστειότητες τα μπαίνει ή δεν μπαίνει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.
«Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ από το 2010 δεν είναι ένας λεηλατημένος χώρος και υπάρχουν επιστροφές ψηφοφόρων» τόνισε η κα.Γεννηματά, η οποία υπογράμμισε την ανάγκη επανασυσπείρωσης της βάσης του Κινήματος, ενώ χαρακτήρισε θετική την ανταπόκριση του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στο κάλεσμά της για συστράτευση.
«Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας που γίνεται πανελλαδικά και αυτής της απήχησης βλέπουμε ότι υπάρχει μια ανταπόκριση και σε επίπεδο κορυφής και είναι θετικό» τόνισε η κα.Γεννηματά, η οποία επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι πάει σε εκλογές διότι «φοβάται τη στιγμή που ο ελληνικός λαός θα καταλάβει τι έχει συμφωνήσει με τους δανειστές», διότι όπως είπε, «πέταξε λευκή σελίδα, άνευ όρων υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση».
«Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το ρυθμό με τον οποίο κάνει την κυβίστηση, τις τούμπες ο Πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω τις μεταλλάξεις από τα ψέματα στην πραγματικότητα και από την πραγματικότητα στην εικονική πραγματικότητα» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία επιτέθηκε και στη ΝΔ για το ότι επιχειρεί να καθυστερήσει τις εκλογές.
«Εδώ όμως υπάρχει μια χώρα και ένα κόστος από τις καθυστερήσεις.
Δεν είναι ώρα για επικοινωνία ούτε για πολιτικά τρικ» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης