Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (Λαϊκή Ενότητα): Απολύτως απαράδεκτο το ενδεχόμενο εκλογών πριν τις 27 Σεπτεμβρίου

Λαφαζάνης (Λαϊκή Ενότητα): Απολύτως απαράδεκτο το ενδεχόμενο εκλογών πριν τις 27 Σεπτεμβρίου
Απαράδεκτο το ενδεχόμενο να μην υπάρξει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των διερευνητικών εκλογών, υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας 
Απολύτως απαράδεκτο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής των εκλογών πριν από τις 27 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. κα Φώφη Γεννηματά.
«Θα είναι απολύτως απαράδεκτο να οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από τις 27 Σεπτεμβρίου», υποστήριξε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι εξίσου απαράδεκτο θα είναι να μην πραγματοποιηθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των διερευνητικών εκλογών, κάτι που, άλλωστε, προβλέπεται από το Σύνταγμα.
Την έκκλησή του προς τον Προκόπη Παυλόπουλο να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού στο δρόμο προς τις κάλπες επανέλαβε ο Π. Λαφαζάνης, στη συνέχεια, καθώς και την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου.
Ειδικότερα, η Λαϊκή Ενότητα προκρίνει την κατάργηση του φεουδαρχικού μπόνους των 50 εδρών και την καθιέρωση της απλής αναλογικής.
Μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε πως την θέση αυτή, απέναντι στον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο που είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ διατηρούσε πάντα και ως βουλευτής και ως υπουργός.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης