Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Ο Τσίπρας μου ζήτησε προσωπικά να βοηθήσω όταν ένιωσε απομονωμένος από τους Ευρωπαίους

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Ο Τσίπρας μου ζήτησε προσωπικά να βοηθήσω όταν ένιωσε απομονωμένος από τους Ευρωπαίους
Ο Juncker με ρώτησε αν εμπιστεύομαι τον Τσίπρα και του απάντησα θετικά, αν και δεν το πίστευα τόνισε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι το Ποτάμι λέει «ναι» εκεί που χρειάζεται για την χώρα και «όχι» όταν πρέπει, διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Θεοδωράκης αναφέρθηκε στη συμβολή του κόμματος του στην επίτευξη της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη.
«Το Ποτάμι άλλαξε το κλίμα πολέμου στην Βουλή.
Φέραμε μία ευρωπαϊκή αρχή στην συνεργασία κομμάτων», τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, επισημαίνοντας πως Το Ποτάμι ήταν το πρώτο που είπε ότι θα στηρίξει τη στροφή του κ. Τσίπρα χωρίς να κοιτάει το δικό του όφελος.
«Ο Τσίπρας μου ζήτησε προσωπικά να βοηθήσω όταν ένιωσε απομονωμένος από τους Ευρωπαίους.
Ο Juncker με ρώτησε αν εμπιστεύομαι τον Τσίπρα και του απάντησα θετικά, αν και δεν το πίστευα» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος κατηγόρησε για αχαριστία τον κ.Τσίπρα καθώς παρά το γεγονός ότι παρείχε τη βοήθεια που του ζητήθηκε, μετά δέχθηκε επίθεση από την εφημερίδα "Αυγή" ότι πάει στην Ευρώπη να κάνει συμφωνία και να ρίξει τον Τσίπρα.
«Το Ποτάμι είχε ξεκάθαρη και καθοριστική συμβολή στη μάχη για να παραμείνουμε στο ευρώ που ερχόταν και εναντίον μας, καθώς μας έλεγαν «τσιράκια της κυβέρνησης την οποία βοηθάς ενώ διαφωνείς» είπε ο κ.Θεοδωράκης, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός «έκανε βλακεία με το δημοψήφισμα».
«Μην καλοπιάνουμε τον κόσμο προεκλογικά...
Το μνημόνιο του Τσίπρα έχει λάθη, αλλά είναι ο τελευταίος οδικός χάρτης και θα πρέπει να ξέρουμε ότι αν δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές δεν θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και μετά θα μιλάμε για το τέταρτο και το πέμπτο μνημόνιο» είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι στόχος του Ποταμιού είναι να πιάσει ένα ποσοστό της τάξης του 6%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης