Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αύριο ανακοινώνεται το προσχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ - Έτοιμο δηλώνει το κόμμα για τις εκλογές

tags :
Αύριο ανακοινώνεται το προσχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ - Έτοιμο δηλώνει το κόμμα για τις εκλογές
Στη συνέχεια, θα ιεραρχηθούν οι βασικές προγραμματικές προτεραιότητες που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του κόμματος στο εκλογικό σώμα
Αύριο το πρωί θα δοθεί το προσχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από την Επιτροπή Προγράμματος, όπου θα υπάρχει διάταξη με την οποία η ΚΕ θα εξουσιοδοτεί την Επιτροπή Προγράμματος για την περαιτέρω εξειδίκευση του.
Αυτό ανέφερε ο πρώην γραμματέας του κόμματος Δ. Βίτσας τονίζοντας ότι στη συνέχεια, θα ιεραρχηθούν και θα συμπυκνωθούν οι βασικές προγραμματικές προτεραιότητες, τις οποίες θα τις παρουσιάζει ο πρόεδρος του κόμματος στο εκλογικό σώμα.
Ο Δ. Βίτσας όμως έδωσε και τη λύση στον προβληματισμό που εξέφρασε ο Θοδωρής Δρίτας, σχετικά με τη νομιμοποίηση των αποφάσεων που θα λάβει η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, στην αρχή της διαδικασίας, τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η σύσκεψη να συγκροτηθεί σε Σώμα που να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις που θα ληφθούν.
Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι μετά από συνεννόηση και συμφωνία, με τον κ. Δρίτσα, οι βουλευτές και οι εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών που παίρνουν μέρος στη Σύσκεψη, θα έχουν συμβουλευτική ψήφο και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα έχουν την οριστική ψήφο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης