Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση της άρσης ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου

tags :
Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση της άρσης ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου
Με την υπόθεση του συντρόφου μου δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε και γνώση της υπόθεσης
Διαψεύδει κατηγορηματικά την όποια εμπλοκή του στην υπόθεση της άρσης ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.
Αναλυτικά στη δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων υπογραμμίζει πως ουδέποτε μεσολάβησε για κάτι τέτοιο λέγοντας πως δεν έχει καν γνώση της συγκεκριμένης υπόθεσης.
«Επειδή ακούστηκε το όνομά μου θέλω να δηλώσω ότι ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ επάνω στο τραπέζι όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους μας.
Με την υπόθεση του συντρόφου μου δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε και γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο πως είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε περιφέρεια, οποιαδήποτε θέση ακόμη και μη εκλόγιμη. Δεν είμαι εδώ για καμία βουλευτική ή υπουργική θέση. Όσοι προερχόμαστε από τον σοσιαλιστικό χώρο έχουμε διπλό χρέος να υπηρετήσουμε τη ριζοσπαστική μας πολιτική και να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» καταλήγει ο κύριος Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης