Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για αντιδημοκρατική συμπεριφορά κατηγορεί τον Τσίπρα ο απερχόμενος γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Για αντιδημοκρατική συμπεριφορά κατηγορεί τον Τσίπρα ο απερχόμενος γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
«Αυτό που βιώνουμε σήμερα όλοι και όλες που ήμασταν ενταγμένοι στο πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χρεοκοπία του», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παντελάκος στην Εφημερίδα των Συντακτών
Για αντιδημοκρατική συμπεριφορά κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο απερχόμενος γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Παντελάκος, τονίζοντας ότι το κόμμα χρεοκόπησε.
«Αυτό που βιώνουμε σήμερα όλοι και όλες που ήμασταν ενταγμένοι στο πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χρεοκοπία του», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παντελάκος στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο κ. Παντελάκος καταλογίζει ελλιπή προετοιμασία και στρατηγικό αδιέξοδο στις κινήσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και τονίζει ως μεγάλο μειονέκτημα «το γεγονός ότι το μήνυμα του δημοψηφίσματος δεν κατάφερε να μετουσιωθεί σε ή να αντιστοιχηθεί σε πολιτικό σχέδιο».
Κάνει επίσης λόγο για «έντονο κυβερνητισμό», «λογική παροχολογίας» στο πρόγραμμα, «υποβάθμιση της συλλογικής λειτουργίας του κόμματος και ανάδειξη μιας αρχηγοκεντρικής φυσιογνωμίας και αντιδημοκρατικής πολιτικής λειτουργίας».
Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας στο μέλλον, εφόσον όμως ο «μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ» αντιληφθεί την πολιτική ασφυξία και επιστρέψει στους αγώνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης