Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Όχι στο μνημόνιο - Φροντίδα για τους Ελληνες αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Μιχαλολιάκος: Όχι στο μνημόνιο -  Φροντίδα για τους Ελληνες αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες
Συνταγματική εκτροπή έγινε στις διερευνητικές με την Κ.Ο. Λαφαζάνη για να μην πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης η Χρυσή Αυγή
Το σύνθημα της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές παρουσίασε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αρτ.
«Όχι στο μνημόνιο, όχι στη λαθρομετανάστευση, φροντίδα για τους Έλληνες αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που καταστρέφει το μνημόνιο 3, που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, εξέφρασε τις ενστάσεις του τόσο για τις δημοσκοπήσεις, όσο και για τις διερευνητικές εντολές.
«Όπως πάντοτε αποτυγχάνουν να προβλέψουν τα ποσοστά του κόμματος, έτσι και τώρα τα ποσοστά του κόμματος θα είναι ακόμη ψηλότερα και η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη.
Στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών διενεργήθηκε ακόμη μια συνταγματική εκτροπή με την Κ.Ο. Λαφαζάνη, ώστε να μην πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως η Χρυσή Αυγή.
Το πολιτικό σύστημα αποκλείει συστηματικά τους Έλληνες εθνικιστές, αποδεικνύοντας πόσο αντιδημοκρατικό είναι».
Για μία ακόμα φορά ο Μιχαλολιάκος κατηγόρησε, εξάλλου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την αθρόα εισροής μεταναστών.
«Αιτία είναι η ανθελληνική ευρωπαϊκή πολιτική και οι όλες οι κυβερνήσεις που άφησαν αφρούρητα τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας» .
Και στη συνέχεια αποδόμησε κι άλλο τα δύο αυτά κόμματα.
«Η ΝΔ υπήρξε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, ένα εθνοκτόνο μνημόνιο στο οποίο αντιστέκεται σθεναρά η Χρυσή Αυγή, καθώς εκχωρεί εθνική κυριαρχία.
Όσο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής τη χαρακτήρισε «μια πολιτική σκευωρία που έστησε μια παραδικαστική παράγκα κατ΄ εντολή των υπογείων του Μαξίμου, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην αθώωση της Χρυσής Αυγής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης