Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Καισαριανή μιλά απόψε ο Αλέξης Τσίπρας - Τη Δευτέρα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ

Στην Καισαριανή μιλά απόψε ο Αλέξης Τσίπρας - Τη Δευτέρα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ
Κάποιοι θέλουν να γίνει η αριστερά μικρή παρένθεση στο καθεστώς που στήσανε εδώ και 40 χρόνια. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη
Στην Καισαριανή μιλά απόψε στις 19:30 ο Αλέξης Τσίπρας μια ημέρα πριν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την 80η Διεθνή Έκθεση.
Η ομιλία του στην παραδοσιακά αριστερή συνοικία της Αθήνας, θα επικεντρωθεί στην ανάγκη «η χώρα να πάει μπροστά και να μην αφήσει το παλιό να επιστρέψει» όπως άλλωστε είναι και το βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, αλλά και στο μεταναστευτικό που έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ζήτημα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στην ομιλία του στη Λιβαδειά, θα αναφερθεί και στο ζήτημα των αγροτών που έχει προκύψει μετά την επιβολή νέων φόρων, ενώ ζητά να δοθεί ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίζει τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Κάποιοι θέλουν να γίνει η αριστερά μικρή παρένθεση στο καθεστώς που στήσανε εδώ και 40 χρόνια.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Tα σχέδιά τους θα βάλει βαθιά μέσα στα συρτάρια της ιστορίας ο ελληνικός λαός στις 20 του Σεπτέμβρη» αναμένεται να τονίσει σήμερα στην ομιλία του ο Α.Τσίπρας.
Τη Δευτέρα (7/8) ο Αλέξης Τσίπρας θα δόσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, αν και ο αρχικός προγραμματισμός περιλάμβανε το ενδεχόμενο της μη διεξαγωγή της.
Το ενδιαφέρον φυσικά θα εστιαστεί στο περιεχόμενο της ομιλίας του Τσίπρα, ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για τη μη εφαρμογή του πολλά υποσχόμενου προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είχε εξαγγείλει πέρσι από το βήμα της ίδιας έκθεσης, έχοντας όμως το ρόλο του επίδοξου πρωθυπουργού και τον αέρα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει βέβαια σχετικά ότι «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης