Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η πρώτη φορά Αριστερή Κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι ανίκανη - Δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία

Κυρ. Μητσοτάκης: Η πρώτη φορά Αριστερή Κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι ανίκανη - Δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία
Βαρύ το κόστος της πολιτικής ενηλικίωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και «για αυτό δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία»
«Ο κ. Τσίπρας φόρτωσε στον ελληνικό λαό 60 δισ. ευρώ παραπάνω δανεισμό, ένα διαλυμένο τραπεζικό σύστημα και μια οικονομία που ξαναμπαίνει σε ύφεση», υποστήριξε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο ραδιοσταθμό του ΣΚΑΙ.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «αυτό ήταν το κόστος της πολιτικής ενηλικίωσης του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία».
Ασκώντας δριμεία κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως «η πρώτη φορά Αριστερή Κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί όχι μόνο τα μεγάλα αλλά και τα μικρά που επιτρέπουν σε αυτήν τη χώρα να λειτουργεί στοιχειωδώς».
Χαρακτηριστικά ανέφερε πως τρανταχτό παράδειγμα της «μνημειώδους ανικανότητας στα ζητήματα της καθημερινής διακυβέρνησης, από τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών μέχρι το εκπαιδευτικό σύστημα» είναι ότι η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τους αναπληρωτές καθηγητές λήγει την ημέρα που ανοίγουν στα σχολεία.
«Καλά Χριστούγεννα!», τόνισε ειρωνικά ο κ. Μητσοτάκης
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ τονίζοντας ότι ήταν δύσκολη, καθώς «τον Ιανουάριο συγκρούστηκε μια σκληρή πραγματικότητα με ένα βολικό παραμύθι και κέρδισε το παραμύθι.
Επτά μήνες ο κ. Τσίπρας συντηρούσε το παραμύθι αντί να κάνει το αυτονόητο να υπογράψει τη συμφωνία».
Πρόσθετε, πάντως, ότι χάρηκε διότι ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη είπε ότι θέλει να εφαρμόσει το Μνημόνιο ενώ μέχρι πριν από μια εβδομάδα μιλούσε για παράλληλα προγράμματα.
«Είναι η πρώτη εκλογή που επικρατούν συνθήκες πολιτικού ρεαλισμού και κανένα μεγάλο κόμμα δεν προσέρχεται στην κάλπη τάζοντας πράγματα που δεν μπορεί να δώσει», κατέληξε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης