Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας μεγάλωσε στα σαλόνια των εργολάβων - Δεν θα δεχθώ επιθέσεις για την ηθική μου

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας μεγάλωσε στα σαλόνια των εργολάβων - Δεν θα δεχθώ επιθέσεις για την ηθική μου
Ας έρθει κάποιος απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι διαπλεκόμενος να συζητήσουμε τη δική μου πορεία και τη δική του πορεία, τόνισε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης
Πλουσιόπαιδο, που μεγάλωσε μέσα στα σαλόνια των εργολάβων δημοσίων έργων αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, από την τηλεόραση του ANT1.
Ειδικότερα, τόνισε πως «ο Τσίπρας είναι όντως πλουσιόπαιδο. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στα σαλόνια των εργολάβων δημοσίων έργων. Ο πατέρας του, ο θείος του είχαν πολλά λεφτά, μπορούσαν κι έκαναν μια πλούσια ζωή».
Σημειώνεται ότι την ίδια επικοινωνιακή πολιτική ακολούθησε και στην ομιλία του στη ΔΕΘ, όπου τόνισε ότι ο Τσίπρας «συμπεριφέρεται σαν πλουσιόπαιδο».
Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης κατέστησε σαφές πως δεν θα δεχθεί επιθέσεις στην ηθική του, υποστηρίζοντας πως οι διαδρομές του καθενός είναι γνωστές.
«Ας έρθει κάποιος απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι διαπλεκόμενος να συζητήσουμε τη δική μου πορεία και τη δική του πορεία», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ο ίδιος εμφανίστηκε, πάντως, έτοιμος για μετεκλογικές συνεργασίες, καθώς όπως ανέφερε «την επομένη των εκλογών θα πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό της χώρας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης