Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να είναι η τρίτη δύναμη που θα εγγυηθεί τις συνεργασίες - O Tσίπρας να μαζέψει το κόμμα του

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να είναι η τρίτη δύναμη που θα εγγυηθεί τις συνεργασίες - O Tσίπρας να μαζέψει το κόμμα του
Όπου πάω με ρωτούν, καλά δεν μπορείτε να τα βρείτε; - Δεν αξίζει στην Ελλάδα αυτή η αντιπαράθεση - Ο Βενιζέλος απαιτεί τον σεβασμό όλων
(upd5)Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, διεμήνυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας των κομμάτων.
Χρειάζεται μία κυβέρνηση με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και πρέπει επιτέλους να συνεργαστούμε, τόνισε η κυρία Γεννηματά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μega.
Το ΠΑΣΟΚ έχει μιλήσει από το 2012 για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας - σωτηρίας, εξήγησε η ίδια.
Βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε πως "βάζουν το κόμμα τους πάνω από το εθνικό συμφέρον και αυτά που λέει ο Αλ. Τσίπρας είναι προφάσεις".
Δεν αξίζει στην Ελλάδα αυτή η αντιπαράθεση, κατήγγειλε στη συνέχεια για να τονίσει μάλιστα πως "όπου πάω με ρωτούν, καλά δεν μπορείτε να τα βρείτε;".
Κάναμε πέντε βήματα πίσω στην πορεία για αυτές τις εκλογές, σημείωσε επίσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει πως "Παρακολουθώ την αντιπαράθεση των κ. κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη, που δεν μας αξίζει".
Ζητάμε να είμαστε η τρίτη δύναμη που θα εγγυηθεί τις συνεργασίες, διεμήνυσε η Φώφη Γεννηματά για να προσθέσει πως το αντιμνημονιακό μπλοκ έχει προκαλέσει τέσσερις εκλογές.
Το τρίτο, σκληρό μνημόνιο δεν ήταν αναγκαίο, ανέφερε επίσης, για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκίνησε με ύφεση, αλλά έκανε λάθος χειρισμούς.
Το να προσπαθεί να με προσβάλλει ο Αλ. Τσίπρας δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει, αν όντως θέλει να συνεργαστεί, δεν δίστασε να σχολιάσει στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να μαζέψει το κόμμα του, τόνισε.
Κληθείσα να αποκαλύψει τον λόγο του ναυαγίου της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΔΗΣΟ, η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως θα προτιμούσε να έχει προχωρήσει η συνεργασία με τον Γ. Παπανδρέου.
Έκανα ό,τι μπορούσα, διεμήνυσε.
Η συμφωνία με τη ΔΗΜΑΡ ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο κάτι που βλέπουμε να γίνεται, σημείωσε στη συνέχεια.
Αναφερόμενη στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά ανέφερε πως ο Ευ. Βενιζέλος αποχώρησε τον Ιανουάριο, άνοιξε τον δρόμο και απαιτεί τον σεβασμό όλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης