Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Αν υπήρχε χρυσό βατόμουρο για την οικονομία, σίγουρα νικητής θα ήταν ο Τσίπρας - Κόμμα πατριωτικό το ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Αν υπήρχε χρυσό βατόμουρο για την οικονομία, σίγουρα νικητής θα ήταν ο Τσίπρας - Κόμμα πατριωτικό το ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ δεν δανείστηκε χρήματα για να μην τα επιστρέψει ποτέ
Αν υπήρχε χρυσό βατόμουρο για την οικονομία, σίγουρα θα ήταν νικητής ο Αλέξης Τσίπρας, κατήγγειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, απαντώντας στην πρώτη ερώτηση του debate των πολιτικών αρχηγών, στη θεματική ενότητα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ.
Εμείς έχουμε εμπειρία, γνώση και ξέρουμε να διαπραγματευτούμε σκληρά, διεμήνυσε, καλώντας τους πολίτες να εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ.
Δεν πρέπει να έχουμε τόκους για να πληρώσουμε, για να πετύχουμε ανάπτυξη, τόνισε.
Το ΠΑΣΟΚ έχει κατηγορηθεί πολύ, αλλά είναι ένα κόμμα πατριωτικό που δεν βάζει πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον, αλλά το συμφέρον του ελληνικού λαού.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, διεμήνυσε η πρόεδρος του κόμματος, ερωτηθείσα σχετικά επί του θέματος.
Όλα τα κόμματα έχουν αντίστοιχα προβλήματα, πρόσθεσε, για να επισημάνει πως απαιτείται διαφάνεια, αλλά πάνω από όλα βρίσκεται το κράτος.
Με απόλυτη διαφάνεια έχουμε νοικοκυρέψει το σπίτι μας, σημείωσε για να συμπληρώσει πως το ΠΑΣΟΚ δεν δανείστηκε χρήματα για να μην τα επιστρέψει ποτέ.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ
Δεχόμενη ερώτηση για τον κλάδο της υγείας, η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως τo μεγάλο πρόβλημα με το φάρμακο έχει να κάνει με το κόστος.
Πρέπει να προχωρήσουμε με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, διεμήνυσε, για να προσθέσει πως πρέπει να ζωντανέψουμε ξανά το εθνικό σύστημα υγείας.
Πρέπει να στηριχθεί η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, σημείωσε.
Ταυτόχρονα κατήγγειλε πως η κυβέρνηση έχει δεχθεί πολύ σκληρούς όρους στο μνημόνιο για καίριους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση με αξιοπιστία.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέστησε σαφές πως πρέπει να δράσουμε για το μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς το πρόβλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αδράνεια.
Πρέπει να πειστεί η ΕΕ πως το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα ευρωπαϊκό, κατήγγειλε, ενώ εξέφρασε την ανάγκη να γίνει διαχωρισμός ποιοι είναι πρόσφυγες και δικαιούνται άσυλο και ποιοι πρέπει να γυρίσουν πίσω.
Πρέπει να αλλάξει ριζικά η πολιτική της ΕΕ για το μεταναστευτικό και να προστατευθούν τα ελληνικά νησιά.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΜΥΝΑ
Η παραμονή στο ευρώ και στην Ευρώπη είναι η μοναδική εθνική στρατηγική, διεμήνυσε η Φώφη Γεννηματά, για να τονίσει πως το ΠΑΣΟΚ έδωσε μάχη για αυτό από το 2010 και σήμερα επιβεβαιώνεται.
Το τρενάκι του τρόμου Τσίπρα - Καμμένου απομόνωσε τη χώρα, κατήγγειλε στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως το κόμμα πρέπει να συμβάλλει στην επόμενη μέρα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Πως θα γίνει η αναβίωση της Κεντροαριστεράς;
Είναι εθνική ανάγκη η αναβίωση της Κεντροαριστεράς και αυτό θα το πετύχουμε με το συνεχές κάλεσμα στον κόσμο, τόνισε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας χαρακτήρισε πως το πρώτο βήμα είναι η σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και θα ακολουθήσουν κι άλλα.
"Καλώ τους πάντες να επιστρέψουν στο σπίτι τους, γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το κοινό μας σπίτι", διεμήνυσε.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Η στείρα αντιπαράθεση πρέπει να σταματήσει γιατί δεν αφορά την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικογένεια, τόνισε, για να επισημάνει μάλιστα πως η ίδια είναι γυναίκα και ξέρει τι θα πει οικογένεια.
Σας καλώ όλους να συνεργαστούμε για να έχει η χώρα σταθερή κυβέρνηση, τόνισε, για να επισημάνει πως "όλοι με ρωτούν γιατί δεν μπορούμε να τα βρούμε".
Το μνημόνιο - αντιμνημόνιο ανήκει στο παρελθόν, σημείωσε, για να προσθέσει πως αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έσκισαν τα μνημόνια, "τους καλώ να βάλουν τέλος στο λαϊκισμό".
Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση τετραετίας για να έρθει η ανάπτυξη και οι επενδύσεις, σημείωσε.
Ξέρω να διαπραγματευθώ, δεσμεύθηκε, για να επισημάνει πως ξέρει να δίνει μάχες, γιατί έχει δώσει μάχες.
Δώστε στο ΠΑΣΟΚ την ευκαιρία να γίνει η τρίτη δύναμη για να διασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας, κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης