Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Στο ΠΑΣΟΚ η τρίτη εντολή και όχι στον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή

Γεννηματά: Στο ΠΑΣΟΚ η τρίτη εντολή και όχι στον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή
«Στο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγραφεί η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων
Την τρίτη θέση στις εκλογές γλυκοκοιτάζουν και θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν στο ΠΑΣΟΚ και οι νέες δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.
«O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στο κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά της κοινωνίας.
«Στο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγραφεί η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα» ανέφερε στη συνέχεια η Γεννηματά και εξήγησε τι μπορεί να επιτευχθεί με αυτό.
Να μη χαθεί άλλος χρόνος.
Η δική μας στόχευση είναι με δύναμη από τη δύναμη της κοινωνίας, να διαδραματίσουμε τον κρίσιμο, καταλυτικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση.
Όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και τη Ευρωζώνη έχουμε χρέος να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας, με ορίζοντα τετραετίας.
Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας.
O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στο κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης