Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Η ΝΔ έθεσε για πρώτη φορά ως κυβέρνηση το ζήτημα της αναδιανομής προσφύγων στο εσωτερικό της ΕΕ

Δένδιας: Η ΝΔ έθεσε για πρώτη φορά ως κυβέρνηση το ζήτημα της αναδιανομής προσφύγων στο εσωτερικό της ΕΕ
Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας λέει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, η Τουρκία αφήνει τους δουλέμπορους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, σχολίασε ο Νίκος Δένδιας
«Η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που έθεσε για πρώτη φορά, ως κυβέρνηση, το ζήτημα της αναδιανομής των προσφύγων στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής, κ. Νίκος Δένδιας.
Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ για την μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Δένδιας τόνισε πως τα προβλήματα των μεταναστευτικών ροών στη Μεσόγειο υπήρχαν, ωστόσο, «η διαφορά είναι ότι από την Ιταλία πλέον έχουν στραφεί στην Ελλάδα».
Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι προσωπικά δεν πιστεύει στη λειτουργικότητα και χρησιμότητα των φραχτών, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «παρέλαβε» τον φράχτη από τον κ. Παπουτσή (ΠΑΣΟΚ) και δεν το έχτισε η ίδια.
«Πιστεύω σε μία μεικτή μέθοδο απόδοσης στους πρόσφυγες των δικαιωμάτων τους και αποτροπής της εισόδου των παράνομων μεταναστών», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Δένδιας, προσθέτοντας πως η ΝΔ παρέδωσε ένα πλήρες σχέδιο για την περίπτωση μαζικής εισόδου προσφύγων στην χώρα, το ΙΩΝΗ, από το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν εφάρμοσε τίποτα.
«Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας λέει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, η Τουρκία αφήνει τους δουλέμπορους να αλωνίζουν στο Αιγαίο», κατέληξε ο Νίκος Δένδιας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης