Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εγκατέλειψε τις δομές – 40.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εγκατέλειψε τις δομές – 40.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών
Και 1.400 παιδιά με αναπηρία χωρίς φροντίδα, ενώ 25.000 εργαζόμενοι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει
Για τη διάλυση των δομών που στήριζαν για χρόνια την ελληνική οικογένεια κατηγόρησε η Φώφη Γεννηματά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε το κέντρο κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου Ηλιούπολης και μετά έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις.
«Το ανθρώπινο πρόσωπο της Αυτοδιοίκησης είναι έργο ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΠΗ, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Βοήθεια στο Σπίτι, χιλιάδες δομές που στήριξαν την ελληνική οικογένεια στα πέτρινα χρόνια.
Είναι εξοργιστικό, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εγκατέλειψε όλες αυτές τις δομές στην τύχη τους από αδιαφορία και ανικανότητα και 40.000 παιδιά θα μείνουν έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενώ 1.400 παιδιά με αναπηρία δεν θα έχουν φροντίδα τους επόμενους μήνες.
Δομές που στηρίζουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, κινδυνεύουν με κλείσιμο, ενώ 120.000 άνθρωποι κινδυνεύουν να βρεθούν ξανά μόνοι.
Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι βρίσκεται αντιμέτωπο με την κατάρρευση και 25.000 εργαζόμενοι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.
Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ του δήθεν αριστερού αυτού κόμματος, που παριστάνει το νέο, αλλά είναι το τέλος του παλιού.
Και έχει έρθει η ώρα να ξεμπερδεύουμε με αυτό.
Γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη διεκδικούν να είναι η τρίτη δύναμη.
Η πυξίδα για να μη μπατάρει η χώρα ούτε αριστερά, ούτε δεξιά για να βγούμε με ασφάλεια από την κρίση και να στηρίξουμε και πάλι και την Αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως την πολιτική που έχει στο κέντρο τον άνθρωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης