Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θύελλα αντιδράσεων για το γκράφιτι που απεικονίζει τον Τσίπρα ως τον Εσταυρωμένο - Αλαλούμ στα social media

Θύελλα αντιδράσεων για το γκράφιτι που απεικονίζει τον Τσίπρα ως τον Εσταυρωμένο - Αλαλούμ στα social media
Η Κουμουνδούρου μιλά για "τρολιά" ή "χακάρισμα"
Θύελλα αντιδράσεων και αλαλούμ στην Κουμουνδούρου προκάλεσε η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο twitter που τον απεικονίζει σε γκράφιτι σε τοίχο της Αθήνας ως τον Εσταυρωμένο, ενώ αναγράφεται το σύνθημα "Ούτε Άγιοι είμαστε να μας χειροφιλούν, ούτε γίνονται θαύματα αν απέχεις".
H ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις στα social media και πυροδότησε αρνητικά σχόλια, με την Κουμουνδούρου να μιλά για "τρολιά" ή "χακάρισμα".
Ωστόσο η συγκεκριμένη ανάρτηση μεταδόθηκε και από sites φιλικά προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απορία προκαλεί πως αν πρόκειται για "χακάρισμα", δηλαδή αν υπήρξε κακόβουλη ενέργεια από άγνωστο που παραβίασε τον λογαριασμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η ανάρτηση παρέμεινε και δεν αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό.
Από την άλλη, το "τρολάρισμα" αφορά ψεύτικο λογαριασμό, αλλά στην περίπτωση αυτή η ανάρτηση είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με αυτή την ανάρτηση, το γραφείο του προέδρου επιχείρησε με χιούμορ, αλλά και πολιτικό μήνυμα, να απαντήσει στη φωτογραφία που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο, όπου ένας οπαδός του κόμματος σε προεκλογική συγκέντρωση φίλησε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα.







Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης