Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν έχω πρόθεση… προς το παρόν να διεκδικήσω την ηγεσία – Θα στήριζα τον Σαμαρά

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν έχω πρόθεση… προς το παρόν να διεκδικήσω την ηγεσία – Θα στήριζα τον Σαμαρά
Ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός, αν θέλει να πει κάτι, θα το πει τόνισε ο κ.Γεωργιάδης
Δεν έχει πρόθεση να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς ωστόσο να το αποκλείσει κατηγορηματικά.
«Δεν έχω αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια, το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε», ανέφερε στο Star.
Δήλωσε επίσης ότι θα στήριζε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αν διεκδικούσε την προεδρία της ΝΔ.


Επίθεση κατά Αντώναρου
Να κάνει στροφή προς τη φιλελεύθερη Δεξιά καλεί τη ΝΔ ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος υποστήριξε νωρίτερα σήμερα το πρωί πως «οι μουσαφίρηδες σε ένα κόμμα πρέπει να συμπεριφέρονται με κανόνες, να σέβονται τα ιερά και τα όσια μιας παράταξης» και ότι «αυτοί που έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό δεν θα μας επιβάλουν τις απόψεις τους».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ.Αντώναρο για εμπάθεια στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.
Αναφερόμενος μάλιστα στο καραμανλικό στρατόπεδο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγινε ακόμη πιο επικριτικός σημειώνοντας ότι ο κ. Αντώναρος μπορεί να ισχυρίζεται ότι απηχεί τις απόψεις του κ. Καραμανλή, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός «δεν είναι μουγγός, αν θέλει να πει κάτι θα το πει».
«Αν όποτε έρχεται ένας καινούργιος στη ΝΔ, οι παλαιότεροι τον λένε μουσαφίρη, δεν θα έχουμε προκοπή» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας πως τα κόμματα δεν λειτουργούν με αφαιρέσεις αλλά με προσθέσεις.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι φημολογείται πως ο κ. Αντώναρος απηχεί τις απόψεις του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός, ούτε παιδάκι, αν θέλει να πει κάτι θα το πει.
Δεν θεωρώ ότι εκφράζουν τον κ. Καραμανλή τα όσα λέει ο κ. Αντώναρος».
«Στην πολιτική δεν υπάρχει επετηρίδα.
Δεν απαξιώνω τον Αντώναρο όπως κάνει αυτός με μένα, όμως δεν μπορώ να δω παρά με περίσκεψη τις συνεχείς επιθέσεις του κατά του Αντώνη Σαμαρά» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης