Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπόλαρης (αναπλ. υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης): Με κατηγορούν για ένα ανύπαρκτο ζήτημα – Υπάρχουν σκοπιμότητες

tags :
Μπόλαρης (αναπλ. υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης): Με κατηγορούν για ένα ανύπαρκτο ζήτημα – Υπάρχουν σκοπιμότητες
Αιχμές κατά του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Την θέση ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με όλες τις κατηγορίες που του αποδίδουν διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Μπόλαρης.
«Υπάρχουν σκοπιμότητες, πρόκειται για ένα ανύπαρκτο ζήτημα με το οποίο δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε στο τύπο ούτε στην ουσία» τόνισε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Μπόλαρης, αναφερόμενος στις αιτιάσεις που του απέδωσε το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που είχε τηρήσει ως υφυπουργός Υγείας το 2012 υπό τον Ανδρέα Λοβέρδο αναφορικά με τη δημοσιοποίηση ονομάτων οροθετικών γυναικών.
Ο κ.Μπόλαρης άφησε αιχμές σχετικά με την ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την αποπομπή του υποστηρίζοντας ότι «είναι σε διάσταση με την ακρίβεια και την αλήθεια των πραγμάτων».
«Κάποιοι με παλιά αντανακλαστικά ενοχλούνται, καθώς ο πρωθυπουργός έχει πάρει ευρεία εντολή από τους πολίτες για συνέχιση της προσπάθειας» υποστήριξε ο κ.Μπόλαρης.
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η υπουργοποίηση του Μ. Μπόλαρη «προσβάλει ευθέως τις αξίες, τις πολιτικές μας αρχές και προτεραιότητες» και υπογράμμιζε πως «πρόσωπα με τέτοια στάση και απόψεις δεν έχουν θέση σε οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση και πολύ περισσότερο της Αριστεράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης