Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Δεν είμαι φαβορί, αλλά κατεβαίνω για να κερδίσω – Θα δώσω τη μάχη μου

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Δεν είμαι φαβορί, αλλά κατεβαίνω για να κερδίσω – Θα δώσω τη μάχη μου
«Δεν εξαρτώ τη δική μου υποψηφιότητα από τι θα κάνουν οι άλλοι», τόνισε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
«Εγώ δεν είμαι “λαγός”, αλλά κατεβαίνω για να κερδίσω» την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
«Δεν είμαι φαβορί, αλλά θα δώσω τη μάχη μου», υποστήριξε, στη συνέχεια, χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι υπάρχουν βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, ωστόσο η εκλογή του νέου προέδρου δεν θα εξαρτηθεί από αυτούς, αλλά από την κοινωνία.
Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως η υποψηφιότητά του δεν εξαρτάται από το τι θα αποφασίσουν να κάνουν τα υπόλοιπα στελέχη.
Ως προς τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι ο ίδιος δεν πιστεύει «ότι πρέπει να είναι απαραίτητα νέος ο Πρόεδρος αλλά να λέει αλήθεια».
«Δεν πρέπει να κοιτάμε τη "γραβάτα" αλλά το περιεχόμενο», σημείωσε με νόημα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, προσθέτοντας πως αντιλαμβάνεται ότι πολλοί δεν θα τον ψηφίσουν λόγω του ονόματός του.
«Εύχομαι τα χτυπήματα που θα δεχτώ να μην είναι κάτω από τη μέση», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον στηρίζει και το όνομά του θα είναι στη λίστα όσων υπογράψουν την υποψηφιότητά του, το ίδιο όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει και με την κα Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία, όπως είπε, διαφωνούν στο πώς βλέπουν «το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας».
«Αξιέπαινη» χαρακτήρισε την προσπάθεια του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις εκλογές, ωστόσο σχολίασε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε να γίνει και debate ανάμεσα στους υποψήφιους για την αρχηγία της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι εάν θεωρούσε πως υπήρχε κάποιος καλύτερος υποψήφιος, δεν θα έθετε υποψηφιότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης