Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση έχει ισοδύναμα και παράλληλο πρόγραμμα – Θα τα εφαρμόσουμε

tags :
Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση έχει ισοδύναμα και παράλληλο πρόγραμμα – Θα τα εφαρμόσουμε
Η ΝΔ και η αντιπολίτευση λένε τώρα ότι δεν θα υπερασπιστούν τη συμφωνία, αν και την έχουν ψηφίσει τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει ισοδύναμα και παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο θα διεκδικήσει να εφαρμόσει προς χάρη των κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκας.
«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόμαστε στην κοινωνία για το σχέδιο που διατυπώθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.
Αν υπάρχουν αντιρρήσεις θα συζητούνται στην Κ.Ο και τα όργανα και θα αποφασίζουν συνολικά» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Μπάρκας.
«Οι οποιεσδήποτε φωνές στις γωνίες έχουν καταρριφθεί και παρά τις δυσκολίες και τις όποιες παραλείψεις κατά την σκληρή διαπραγμάτευση του προηγούμενου 7μήνου  η συμφωνία επετεύχθη» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για αλλαγή στάσης.
«Η ΝΔ και η αντιπολίτευση είναι αυτοί που διεκδικούσαν και έλεγαν σε όλους τους τόνους στον πρωθυπουργό να υπογράψουν όποια συμφωνία τους δώσουν οι θεσμοί.
Τώρα λένε ότι δεν θα υπερασπιστούν τη συμφωνία ενώ την έχουν ψηφίσει.
Η κυβέρνηση όμως έχει νωπή ισχυρότατη εντολή 4ετίας και νομίζω ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης μόλις ξεπεράσουν την κρίση θα σκεφτούν καλύτερα» τόνισε ο κ.Μπάρκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης