Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για την προεδρία της Ν.Δ.: Είμαι υποψηφιότητα της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών

Γεωργιάδης για την προεδρία της Ν.Δ.: Είμαι υποψηφιότητα της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών
Εκτίμησε ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές
Υποψηφιότητα της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι έχει συγκεντρώσει «πάνω από 40 υπογραφές».
Ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία, αν και εκτίμησε ότι καταφέρει να έχει τις απαιτούμενες 50 υπογραφές.
Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η υποψηφιότητά του είναι «μια υποψηφιότητα της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών» και πρόσθεσε ότι «δεν έχω ζητήσει υπογραφές από τους βουλευτές».
Ερωτηθείς για τον Μάκη Βορίδη ανέφερε ότι «δεν απαντάω σε ερωτήσεις για τον κ. Βορίδη, δεν είμαι εκπρόσωπός του, είμαστε φίλοι. Είχαμε κοινή πορεία αλλά έχουμε και πολιτικές διαφορές».
Πρόσθεσε δε, ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν και επισήμανε «να κριθεί ο κάθε υποψήφιος όχι με παρασκήνιο και ίντριγκα αλλά αυτοτελώς».
Όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων και το μίνι διπλωματικό επεισόδιο στον ΟΗΕ σημείωσε πως «η ελληνική διπλωματία δεν είχε δουλέψει σωστά πριν».
«Στον ΟΗΕ βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Σωστά μετά αποχώρησε ο κ. Τσίπρας, γιατί αν καθόταν θα ήταν πολιτική νομιμοποίηση του ονόματος "Μακεδονία"».
Σχετικά με το προσφυγικό ο κ. Γεωργιάδης είπε πως η πολιτική επί κυβερνήσεως Σαμαρά ήταν η ενδεδειγμένη.
«Οι δομές θα πρέπει να ξεχωρίζουν γρήγορα ποιοι είναι πρόσφυγες και ποιοι όχι», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα πρέπει να οδηγούνται σε απέλαση σύμφωνα με ευρωπαϊκούς κανόνες».
«Η Αμυγδαλέζα λειτούργησε πάρα πολύ καλά και αποτρεπτικά», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης