Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Αν απέρριψαν την υποψηφιότητά μου για λίγα λεπτά, λυπάμαι - Θα καταθέσω ένσταση

Γεωργιάδης: Αν απέρριψαν την υποψηφιότητά μου για λίγα λεπτά, λυπάμαι - Θα καταθέσω ένσταση
«Θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψήφιών μου και είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν"
Η εναλλαγή των συναισθημάτων πρέπει να ήταν πολύ έντονη για τον Άδωνη Γεωργιάδη αφού μετά τη χαρά για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του βίωσε τη λύπη για την απόρριψή της.
«Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου, αν αυτό είναι αλήθεια, λυπάμαι πραγματικά» έγραψε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, που τελικά δεν έμελλε να διεκδικήσει και την αρχηγία της.
Ο Γεωργιάδης, πάντως, δεν το βάζει κάτω και με νέα ανάρτησή του μετά από λίγο ενημέρωσε πως «κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψήφιών μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν».
Ότι διαφωνούν είναι σίγουρο, αφού νωρίτερα, όταν ακόμα όλοι είχαν μείνει με την εντύπωση ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι υποψήφιος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι «ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητά του», ωστόσο, το θέμα είναι τι μπορεί να αλλάξει τώρα πια.
Ο Γεωργιάδης θα καταθέσει, ωστόσο, ένσταση, προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης