Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζητά debate των υποψήφιων προέδρων της ΝΔ ο Χατζηδάκης: Να μας πουν τις θέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα

Ζητά debate των υποψήφιων προέδρων της ΝΔ ο Χατζηδάκης: Να μας πουν τις θέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα
«Το μήνυμα της Πορτογαλίας είναι πως την κρίση την αντιμετωπίζουμε με σταθερότητα και χωρίς τακτικισμούς», ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης
Την εκτίμηση ότι οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας οφείλουν να ενημερώσουν για τη θέση που παίρνουν σε μια σειρά από ζητήματα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χαζτηδάκης, με το όνομά του να προστίθεται στα στελέχη του κόμματος που έχουν ζητήσει debate των υποψηφίων.
«Οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ θα πρέπει να μας πουν πώς τοποθετούνται σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά, καλώντας «να γίνει debate μεταξύ τους».
Ο ίδιος επανέλαβε τη θέση του υπέρ του συνεδρίου, σημειώνοντας πως δεν θεοποιεί το συνέδριο και τα κομματικά όργανα, αλλά «όταν συνεδριάζουν είναι μια απόδειξη ότι προβληματιζόμαστε σοβαρότερα».
Άλλωστε, όπως σχολίασε, στη συνέχεια, από το 2010 και μετά έχει μεσολαβήσει ένας πολιτικός αιώνας, υπογραμμίζοντας ότι «η απάντηση της ΝΔ σ’ αυτά δεν μπορεί να είναι οι αποφάσεις της Χαλκιδική το 1979».
Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα της Πορτογαλίας, όπου επικράτησε ο Pedro Coehlo.
«Το μήνυμα της Πορτογαλίας είναι πως την κρίση την αντιμετωπίζουμε με σταθερότητα και χωρίς τακτικισμούς», ανέφερε ειδικότερα, «ως δρομείς αντοχής και όχι ταχύτητας».
Τέλος, πρόσθεσε με νόημα πως «στην Πορτογαλία έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία απέναντι στην κρίση», καθώς «εκεί υπήρχε συνεννόηση και όχι κομματικός αλληλοσπαραγμός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης