Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Ισχυρή η κυβέρνηση – Θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που άλλαξε τη μεταπολίτευση

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Ισχυρή η κυβέρνηση – Θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που άλλαξε τη μεταπολίτευση
Ο λαός στήριξε δύο κόμματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με μόνο όραμα, την Ελλάδα τόνισε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι ισχυρή και θα καταφέρει να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στις συνομιλίες με τους θεσμούς διατύπωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Ο λαός στήριξε δύο κόμματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που έχουν ένα κοινό όραμα: την Ελλάδα» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος επανέλαβε την πρόταση του για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Αναφερόμενος στα του υπουργείου του, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα χρήματα που δικαιούται το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν αποδεσμευθεί και βρίσκονται ήδη σε λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών, είπε πως εξετάζεται η εθελοντική στράτευση των γυναικών, υποστήριξε ότι όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα υπηρετούν το αρχικό διάστημα της θητείας τους στον Έβρο και τα νησιά και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα δομή στις Ένοπλες Δυνάμεις, τονίζοντας ότι οι νέες δομές δεν πρέπει να γίνουν τόσο για δημοσιονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για επιχειρησιακούς.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ζήτημα των εξοπλισμών και στις υποθέσεις που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.  
«Με τη συνεργασία των επιτελείων στείλαμε για πρώτη φορά στον εισαγγελέα διαφθοράς 19 υποθέσεις.
Αντιλαμβάνεστε ότι συνέβαιναν σημεία και τέρατα που λέει και η λαϊκή ρήση.
Και οι 19 αυτές υποθέσεις έχουν προχωρήσει στα ακροατήρια, έχουν γίνει ήδη συλλήψεις, έχουν γίνει ανοίγματα λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εκείνοι που έχουν εμπλακεί οδηγούνται σύντομα στη δικαιοσύνη.
Αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που άλλαξε την μεταπολίτευση» τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης