Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση - Αν εκλεγώ θα κάνω τη ζωή του Αλ. Τσίπρα πολύ δύσκολη

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση - Αν εκλεγώ θα κάνω τη ζωή του Αλ. Τσίπρα πολύ δύσκολη
«Οι πραγματικοί ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη ΝΔ», ανέφερε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
Την εκτίμηση ότι όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να τοποθετηθούν, ώστε να υπάρξει διάλογος και αντιπαράθεση απόψεων για το πώς αντιλαμβάνονται τη ΝΔ, διατύπωσε ο υποψήφιος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο ίδιος επεσήμανε πως δεν ζήτησε τη στήριξη κανενός, καθώς δεν θέλει να δώσει την εντύπωση πως αυτή η εκλογή αφορά ένα κλειστό club μηχανισμών.
Ο κ. Μητσοτάκης κατέστησε σαφές πως η ΝΔ θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει «πολύ δύσκολη τη ζωή του Αλ. Τσίπρα» αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος. 
«Η ΝΔ πρέπει υποδεχθεί με την ίδια άνεση τον μετριοπαθή κεντρώο και τον παραδοσιακό δεξιό για να ξαναγίνει μεγάλη παράταξη και να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην οικονομική πολιτική της χώρας, σχολιάζοντας πως «τα capital controls και η διείσδυση του ηλεκτρονικού χρήματος είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την πάταξη της φοροδιαφυγής», πρόσθεσε δε πως ο ΕΝΦΙΑ θα μπορούσε να μειωθεί κατά 30% το 2016, με αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.
Ερωτηθείς σχετικά υποστήριξε πως «ο κ. Νικολόπουλος είναι o τελευταίος άνθρωπος που θέλω πίσω στη Νέα Δημοκρατία».
«Οι πραγματικοί ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία», σημείωσε, ακόμη, καθώς «γι' αυτούς υπάρχουν η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ».
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως είναι υπέρμαχος του συμφώνου συμβίωσης και η Νέα Δημοκρατία, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος, θα ταχθεί υπέρ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης