Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Να διαφυλαχθεί η ενότητα της ΝΔ – Να μην εξελιχθεί σε διαλυτική διαδικασία αντιπαραθέσεων η εκλογή προέδρου

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Να διαφυλαχθεί η ενότητα της ΝΔ – Να μην εξελιχθεί σε διαλυτική διαδικασία αντιπαραθέσεων η εκλογή προέδρου
Η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί, να σταθεί στα πόδια της και να διευρύνει την επιρροή της στην κοινωνία τόνισε  ο κ.Κουμουτσάκος
Πρώτο μέλημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εκλογής νέου προέδρου είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα του κόμματος τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα στη ΝΔ και η εκλογή νέου προέδρου να μην εξελιχθεί σε μια διαλυτική διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα πληγώσουν την παράταξη» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουμουτσάκος.
Όπως είπε, η ΝΔ διανύει μια δύσκολη περίοδο και για αυτό το λόγο απαιτείται να ανασυνταχθεί, να σταθεί στα πόδια της και να διευρύνει την επιρροή της προς την κοινωνία.
Κληθείς να σχολιάσει τις υποψηφιότητες για την προεδρία ο κ.Κουμουτσάκος τήρησε αποστάσεις, αναφέροντας πως «όλες είναι καλές».
Συγκεκριμένα, για τον κ.Μεϊμαράκη υποστήριξε ότι «έχει μακρά πορεία και θα πρέπει να διασφαλίσει την βαθιά ανανέωση που χρειάζεται η παράταξη», για τον κ.Μητσοτάκη, τόνισε πως «έχει συγκεκριμένη αντίληψη για το πώς πρέπει να προχωρήσει η οικονομία» σημειώνοντας ότι δεν μας λέει κάτι για την κοινωνική φροντίδα ενώ για τον κ.Γεωργιάδη υπογράμμισε πως «θα πρέπει να πείσει ότι τυχόν εκλογή του θα επιτρέψει στη ΝΔ να απλωθεί και να κερδίσει τα κοινωνικά στρώματα».
Όσον αφορά τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον χαρακτήρισε συμπαθή, αναφέροντας ότι «θα πρέπει να πείσει ότι το υπαρκτό συνταγματικό κόλλημα εκλογιμότητας που θα οδηγήσει σε απουσία του από τη Βουλή έως το 2023 δεν θα είναι ένα σοβαρό και θεσμικό εμπόδιο για την παρουσία της ΝΔ στο έργο που έχει να επιτελέσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης