Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας (ΝΔ): Στη ΝΔ δεν ψάχνουμε τον Αντι-Τσίπρα – Ψάχνουμε ένα ηγέτη που θα αλλάξει τα κακώς κείμενα

Γκιουλέκας (ΝΔ): Στη ΝΔ δεν ψάχνουμε τον Αντι-Τσίπρα – Ψάχνουμε ένα ηγέτη που θα αλλάξει τα κακώς κείμενα
Είναι μια συλλογική υπόθεση και θα ήταν ανεύθυνο να πάρω θέση πριν δω και συζητήσω με όλους τους υποψηφίους, στήριξε ο κ. Γκιουλέκας, ερωτηθείς ποιον στηρίζει
Την πεποίθηση ότι στη Νέα Δημοκρατία «δεν ψάχνουμε τον Αντι-Τσίπρα» διατύπωσε ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.
Ειδικότερα, σημείωσε πως η ΝΔ αναζητά ένα δικό της με πολιτικά χαρακτηριστικά που θα εκφράσει τον χώρο της Κεντροδεξιάς και θα αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα, ωστόσο πρόσθεσε πως «δεν είμαστε πλέον στην εποχή των αρχηγών, αλλά στην εποχή των αρχών».
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Γκιουλέκας απέφυγε να απαντήσει ποιον υποψήφιο στηρίζει, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια συλλογική υπόθεση και θα ήταν ανεύθυνο να πάρω θέση πριν δω και συζητήσω με όλους τους υποψηφίους.
Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε στη συνέχεια, «θα είναι μια γρήγορη και δημοκρατική διαδικασία προκειμένου η ΝΔ με τη νέα ηγεσία της να είναι χρήσιμη για τον τόπο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κυβέρνηση κατηγορώντας τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι μάλλον «ζουν σε άλλη χώρα ή προσπαθούν να παρουσιάσουν μία ωραιοποιημένη κατάσταση».
Τα στοιχεία του προϋπολογισμού αποκαλύπτουν την μαύρη αλήθεια, τόνισε ο ίδιος, καθώς «προβλέπουν ύφεση, αύξηση της ανεργίας, φόρους και δυσβάσταχτα μέτρα».
Δυστυχώς, μιλάνε οι αριθμοί, κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας, προειδοποιώντας ότι έρχονται «αυξήσεις σε ΦΠΑ και φόρους, μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα, επαναφορά της εισφοράς αλληλεγγύης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης