Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα προαπαιτούμενα - Χωρίς διαρροές θα περάσει το πολυνομοσχέδιο

tags :
Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα προαπαιτούμενα - Χωρίς διαρροές θα περάσει το πολυνομοσχέδιο
Το πολυνομοσχέδιο θα αρχίσει αύριο να συζητείται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής
Τα προαπαιτούμενα του πολυνομοσχεδίου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στη συνεδρίαση που θα έχει στις 17:30 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση οι αρμόδιοι υπουργοί αναμένεται να ενημερώσουν τους βουλευτές για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, το οποίο θα αρχίσει να συζητείται από αύριο στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.
Σημειώνεται ότι το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί και εγκριθεί από την Ολομέλεια της Βουλής το αργότερο έως το Σάββατο.
Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να περάσει από τους βουλευτές της κυβέρνησης χωρίς διαρροές, εκτίμηση που άλλωστε διατύπωσε σήμερα το πρωί και ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στην ψηφοφορία.
Άλλωστε πρόγευση των διαθέσεων των βουλευτών έδωσαν οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το πρόγραμμα και να υλοποιήσει ρητά τα όσα προβλέπει η συμφωνία με τους δανειστές.
Ο κ.Τσίπρας έχει καταστήσει σαφές πως η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για την απελευθέρωση των δόσεων, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το μείζον θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης