Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιμάρας (ΝΔ): Απόλυτα διαφανής η διαδικασία επιλογής της εταιρίας,που θα αναλάβει την προεδρική εκλογή

Τσιμάρας (ΝΔ): Απόλυτα διαφανής η διαδικασία επιλογής της εταιρίας,που θα αναλάβει την προεδρική εκλογή
«Κάθε άλλο που λέγεται και γράφεται εξακολουθεί να βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου και ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης»
Σε νέα διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας σχετικά με τον διαγωνισμό για την εταιρία που θα αναλάβει τη μηχανογραφική υποστήριξη για την εκλογή προέδρου.
Ως γνωστόν, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αμφισβήτησε ανοιχτά χθες τη διαδικασία και τους χειρισμούς της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και ο γενικός διευθυντής της ΝΔ υποστήριξε ότι όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια.
«Επειδή υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της εταιρίας για τη μηχανογραφική υποστήριξη της εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ, επαναλαμβάνω την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ σύμφωνα με τη οποία αύριο Πέμπτη 15/10 θα ανοιχτούν οι κλειστές προσφορές των όποιων εταιριών θελήσουν να μετάσχουν στη διαφανή διαγωνιστική διαδικασία –σύμφωνα με τη πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στο site του κόμματος- με τη παρουσία των εκπρόσωπων των υποψηφίων.
Κάθε άλλο που λέγεται και γράφεται εξακολουθεί να βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου και ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης που ισοπεδώνει με τις πολιτικές της τα λαϊκά στρώματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης