Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Ναι επί της αρχής για το πολυνομοσχέδιο, όχι επί των άρθρων που είναι αρνητικά

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Ναι επί της αρχής για το πολυνομοσχέδιο, όχι επί των άρθρων που είναι αρνητικά
Είναι ηθικό να ξεχνάς να δηλώσεις 1 εκατομμύριο ευρώ διερωτήθηκε ο κ.Νικολόπουλος αναφερόμενος στον Γ. Σταθάκη
Την πρόθεση του να υπερψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα γνωστοποίησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος ωστόσο προανήγγειλε και την καταψήφιση όποιων κρίνει ως αρνητικά.
«Το μείζον αυτή την ώρα είναι ότι πρέπει αυτή η κυβέρνηση να στηριχθεί με το ναι επί της αρχής το δικό μου, με το ναι επί αρκετών άρθρων που είναι στη σωστή κατεύθυνση και με το όχι επί των άρθρων που είναι αρνητικά» τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm ο κ. Νικολόπουλος.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξέφρασε την αντίθεση του για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, για την περικοπή αναπηρικών επιδομάτων, για την περικοπή του επιδόματος για τους υπέργηρους ανασφάλιστους και αντίθετος επίσης με τις διατάξεις για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
«Ήρθε ο Γιαννακόπουλος και είπε μέσα στη Βουλή το όνομα του Σαμαρά και του Μιωνή ότι εξυπηρετούν συμφέροντα ισραηλινών και έκαναν πως δεν κατάλαβαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Νικολόπουλος, ο οποίος έβαλε και κατά του υπουργού Οικονομίας, Γ. Σταθάκη, διερωτώμενος εάν είναι ηθικό να ξεχνάς να δηλώσεις 1 εκατομμύριο ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης