Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Δεν θα μας επιβάλει η Αριστερά το πρότυπο του ηγέτη που τη βολεύει

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Δεν θα μας επιβάλει η Αριστερά το πρότυπο του ηγέτη που τη βολεύει
Δεν ψάχνουμε τον αντι-Τσίπρα, σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ
Στις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Mega, αλλά και τον ραδιοσταθμό Flash FM, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναλυτικότερα, τόνισε πως η παράταξη δεν ψάχνει τον αντι-Τσίπρα, καθιστώντας σαφές πως «δεν θα μας επιβάλει η Αριστερά το πρότυπο του ηγέτη που τη βολεύει».
«Δεν ψάχνουμε τον αντι-Τσίπρα», ανέφερε συγκεκριμένα, προσθέτοντας πως «ψάχνουμε ακριβώς το αντίθετο».
Στη συνέχεια διευκρίνισε, αφήνοντας αιχμές για τον πρωθυπουργό, πως στη ΝΔ θέλουν «έναν σοβαρό πολιτικό και όχι ένα επικοινωνιακό περιτύλιγμα».
«Η επιλογή στις 22 Νοεμβρίου είναι αν θα παραμείνουμε στάσιμοι ή αν θα προχωρήσουμε μπροστά και θα ανανεώσουμε τη ΝΔ», σημείωσε, ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης.
Ο ίδιος επανέλαβε την άποψή του πως θα πρέπει να υπάρξει debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, σχολιάζοντας πως «ελπίζω ότι θα συμφωνήσουν όλοι οι συνυποψήφιοί μας σε τουλάχιστον μια τηλεοπτική συζήτηση».
Ερωτηθείς σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, με την πρόσφατη να δίνει εκλόγιμο προβάδισμα στον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν την πραγματική πρόθεση ψήφου γιατί δεν γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης