Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Καλώ τον Μεϊμαράκη να συμμετάσχει σε μια δημόσια συζήτηση

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Καλώ τον Μεϊμαράκη να συμμετάσχει σε μια δημόσια συζήτηση
«Αυτό που χρειάζεται σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι μια δραστική ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες», ανέφερε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «REAL 97.8».
Ο ίδιος τόνισε ότι διεκδικεί την προεδρία «αλλά θα μείνω πιστός στρατιώτης σε περίπτωση που οι πολίτες δεν με επιλέξουν».
Όπως είπε «αν θέλουμε πραγματικά να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις θέσεις μας και να αυξήσουμε το ενδιαφέρον για την εκλογή πρέπει να συζητάμε δημόσια και ανοιχτά για τις προτεραιότητες μας για το Κόμμα και τη χώρα.
Έχω ζητήσει από τον κ. Μεϊμαράκη να γίνει έστω και μια δημόσια συζήτηση και μια συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, όπου ενώπιον των βουλευτών θα τοποθετηθούμε και οι τέσσερις υποψήφιοι Πρόεδροι και θα δεχθούμε ερωτήσεις από τους φίλους συναδέλφους βουλευτές.
Αν δεν γίνονται δημόσιες συζητήσεις τότε συζητάμε με παραπολιτικά, υπονοούμενα και σπόντες με αποτέλεσμα να μην κάνουμε καλό στο Κόμμα.
Μέχρι στιγμής ο κ. Γεωργιάδης έχει δεχθεί και ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι θα δεχθεί το δημόσιο διάλογο μόνο αν προσέλθει και ο κ Μεϊμαράκης.
Κάνω έκκληση και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αυτή η δημόσια συζήτηση να γίνει.
Η ιδιότητα του Προέδρου που έχει ο κ. Μεϊμαράκης δεν ακυρώνει την ιδιότητα του υποψηφίου Προέδρου, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να ακούσουμε από όλους τους υποψήφιους Προέδρους τις σκέψεις τους για το κόμμα και τη χώρα.
Δεν θα σχολιάσω εσωτερικά ζητήματα της Νέας Δημοκρατίας».
Κάνοντας αναφορά στη δική του υποψηφιότητα, είπε «προσωπικά με ενδιαφέρει να γίνω Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και όχι Αντιπρόεδρος.
Από την εμπειρία μας στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι ο θεσμός του Αντιπροέδρου δεν έχει δουλέψει σωστά».
Μεταξύ άλλων, τόνισε πως «έχει  πάντα ενδιαφέρον να παίρνουμε τη γνώμη των παλαιότερων στελεχών αλλά δεν θεωρώ ότι η πιο σημαντική τομή είναι η δημιουργία επιτροπής σοφών».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως προτείνει μια σειρά από καταστατικές αλλαγές οι οποίες θα ξαναφέρουν τη Νέα Δημοκρατία κοντά στην κοινωνία και θα ανοίξουν το Κόμμα, καθώς και ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι μια δραστική ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.
Σημειώνεται ότι ο  υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα περιοδεύσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στο Κορωπί και τη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης