Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πιθανότατα και ο επόμενος Πρωθυπουργός

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πιθανότατα και ο επόμενος Πρωθυπουργός
H ενότητα της Ν.Δ. δεν κινδυνεύει
«Δεν φαίνεται μπροστά μας ελπίδα, αντιθέτως φαίνεται ένα πολύ ζοφερό μέλλον», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος  της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε συγκέντρωση σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.
Μάλιστα εξέφρασε την εκτίμησε ότι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι πιθανότατα και ο επόμενος Πρωθυπουργός,  ενώ για την πολιτική του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, υπογράμμισε πως η χώρα είχε αρχίσει να ανακάμπτει σημαντικά.
Σύμφωνα με τον κ.Γεωργιάδη, «η μόνη παράταξη που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία».
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους υπόλοιπους υποψηφίους του κόμματός του στις εσωκομματικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά «Νέα Δημοκρατία είμαστε και οι τέσσερις, Νέα Δημοκρατία θα ‘μαστε.
Αυτή είναι μια εσωτερική διαδικασία, είναι μια δημοκρατική γιορτή, δεν πρέπει να την αντιμετωπίζομε με φόβο πρέπει να την αξιοποιούμε ως εργαλείο».
Μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει.
«Εγώ θέλω να πω σε όλους, ελάτε να ψηφίσετε.
Να υπάρξει συμμετοχή, για να μπορεί ο επόμενος αρχηγός να έχει μια μεγάλη νομιμοποιητική βάση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
 Όπως είπε, η ενότητα της Ν.Δ. δεν κινδυνεύει.
Περαιτέρω, αναφερόμενος στην κυβέρνηση Τσίπρα και στο πρόσωπο του ίδιου του πρωθυπουργού, σημείωσε ότι «τώρα σιγά - σιγά τα ψέματα αποκαλύπτονται και ο πιο φανατικός μας αντίπαλος καταλαβαίνει ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ως προς το αποτέλεσμα ήταν ένα λάθος και ως προς τη διενέργεια ήταν ένα έγκλημα».
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν θα βυθίσουν στο τέλμα την ελληνική κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης