Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου να γίνουν οι δύο Εθνικές συνδιασκέψεις και ένα τηλεοπτικό debate

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου να  γίνουν οι δύο Εθνικές συνδιασκέψεις και ένα τηλεοπτικό debate
Τι ζητά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης
«Η εκλογική διαδικασία δυστυχώς εξελίσσεται με πολύ άσχημο τρόπο», αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε επιστολή του στον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης μέχρι τις 22 Νοεμβρίου που είναι οι εσωκομματικές εκλογές, ζητά να υλοποιηθεί τόσο η πρόταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για δύο Εθνικές συνδιασκέψεις, αλλά και να γίνει ένα τηλεοπτικό debate.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, «θεωρώ απαράδεκτο να μην βρεθούμε πουθενά και οι τέσσερις και να μιλήσουμε».
Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι «είναι παντελώς απαράδεκτο να φτάσουμε στην 22α Νοεμβρίου χωρίς να μας έχει δοθεί η  ευκαιρία να βρεθούμε οι τέσσερις συνυποψήφιοι σε οποιουδήποτε είδους ακροατήριο (Εθνική συνδιάσκεψη, κοινοβουλευτική ομάδα, τηλεοπτικό debate κλπ) για να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, τις δεσμεύσεις μας και το όραμά μας για τη Νέα Δημοκρατία.
Στόχος της διαδικασίας να μας δει ο  κόσμος και τους τέσσερις και να μας συγκρίνει, και όχι ο καθένας να υπηρετεί προσωπικές στρατηγικές».
Σημειώνει μάλιστα ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε προτείνει να γίνουν δύο Εθνικές συνδιασκέψεις, μία στην Αθήνα μία στη Θεσσαλονίκη εις απάντηση στο θέμα του debate, ενώ μέχρις στιγμής δεν έχει αποφασιστεί καμία Εθνική συνδιάσκεψη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης