Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολιτισμένος και οργανωμένος ο εσωκομματικός διάλογος στη ΝΔ – Κοινός αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολιτισμένος και οργανωμένος ο εσωκομματικός διάλογος στη ΝΔ – Κοινός αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ
«Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται θα έχουν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών», υποστήριξε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων
«Πολιτισμένος και οργανωμένος» θα είναι ο εσωκομματικός διάλογος στη ΝΔ, σύμφωνα με τον υποψήφιο για την προεδρία της παράταξης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο ίδιος και οι τρεις συνυποψήφιοί του δεν πρόκειται να «ξεκατινιασθούν».
Παράλληλα, στο πλαίσιο ομιλίας του στη Λάρισα, υποστήριξε πως ο κοινός αντίπαλος των τεσσάρων υποψηφίων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα προβλήματα της κοινωνίας.
Στη συνέχεια, για ακόμη μία φορά, τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων εάν όχι στην τηλεόραση, τουλάχιστον στα κομματικά όργανα.
«Μόνο και μόνο που συζητάμε για το αυτονόητο συνιστά ένδειξη εσωστρέφειας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, εξαπολύοντας επίθεση στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε ότι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται θα έχουν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Συνεχίζοντας διαβεβαίωσε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα για τους αγρότες, στους οποίους προσφέρεται, όπως είπε ένα «τριπλό κοκτέιλ»: αυξημένες εισφορές, αύξηση του κόστους παραγωγής και αύξηση της φορολογίας σε συνδυασμό με την αυξημένη στο 100% προκαταβολή, καθώς όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν, προειδοποίησε, σε κάθετη πτώση της παραγωγής.
«Είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σήμερα», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας «αντίθετα, χρειαζόμαστε έναν εξωστρεφή πρωτογενή τομέα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης