Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο επικίνδυνη όλων των εποχών

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο επικίνδυνη όλων των εποχών
Μπροστά μας έχουμε μια κοινωνική έκρηξη απρόβλεπτων διαστάσεων εκτίμησε ο βουλευτής της ΝΔ
Ως την πιο επικίνδυνη όλων των εποχών χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η ΝΔ πρέπει να αναδείξει πολύ περισσότερο το θέμα με τις καταγγελίες Πανούσης ενώ τόνισε ότι με γραπτή του ανακοίνωση ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη να καλέσει τον κ. Τσίπρα σε προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή, προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσει.
«Το σώμα το οποίο κατά τις καταγγελίες του κ. Πανούση το βάζουν να νομοθετεί οι τρομοκράτες.
Αδιανόητα πράγματα!» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία που μπορούσε να έχει κανείς».
«Κάνουν μήνυση δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Πανούση για διαρροή απορρήτων εγγράφων.
Λες και το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι πώς έφθασαν στα χέρια της Εισαγγελίας ή στα χέρια του κ. Πανούση αυτά τα οποία μαθαίνουμε και όχι η ουσία των καταγγελλομένων. Ότι δηλαδή η ελληνική βουλή νομοθετούσε και ενδεχομένως θα νομοθετήσει ξανά κατ΄ εντολή των τρομοκρατών.
 Εάν αυτά ισχύουν τότε είναι το πρώτο Κοινοβούλιο του δυτικού κόσμου που νομοθετεί για τους τρομοκράτες από τους τρομοκράτες», είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος με αφορμή τη σημερινή απεργία, τόνισε ότι «μπροστά μας έχουμε μία κοινωνική έκρηξη απροβλέπτων διαστάσεων».
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως θέλει μία Ν.Δ. κεντροδεξιά η οποία ωστόσο θα είναι ιδεολογικά υπερήφανη και θα έρθει σε σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά.
«Θέλω η Ν.Δ. να ξαναγίνει ένα γνήσιο λαϊκό κόμμα» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης