Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Γεωργιάδη κατά Τζιτζικώστα: Στις ευρωεκλογές στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ

Βολές Γεωργιάδη κατά Τζιτζικώστα: Στις ευρωεκλογές στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ
Στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου κατεβαίνω για να κερδίσω υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ
Επίθεση στον Απόστολο Τζιτζικώστα εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ενώ απομένουν μόλις λίγες ημέρες για τις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου.
«Ο κ. Τζιτζικώστας στήριξε στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε οικουμενική κυβέρνηση πριν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας   την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τις εκλογές.
«Στις εκλογές κατεβαίνω για να κερδίσω» είπε ο κ.Γεωργιάδης επισημαίνοντας ότι έχει  απορρίψει παρασκηνιακές προτάσεις για ανάληψη θέσεων την επομένη της εκλογής προέδρου της ΝΔ.
Ιδιαίτερη αναφορά ο κ.Γεωργιάδης έκανε στη στήριξη του Μ. Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα.
«Δεν με ενόχλησε που ο κ. Βορίδης στήριξε τον Τζιτζικώστα.
Με ενόχλησε το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για την επιλογή του, ότι ο κ. Τζιτζικώστας  είναι η λύση στην ιδεολογική  ηγεμονία της Αριστεράς» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι ο κ.Βορίδης είχε από την αρχή εκφράσει την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα  του.
Για το ενδεχόμενο σε περίπτωση εκλογής Τζιτζικώστα να οριστεί επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή αλλά ο Τσίπρας δεν θα συνομιλεί μαζί του.
Η ΝΔ θα είναι κοινοβουλευτικά ανύπαρκτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης